2015/04/21

Post 1217

Årets första pioner

21

4


2015


tantjohanna_pioner3tantjohanna_pioner1tantjohanna_pioner2

Nu börjar den. Pion säsongen. Äntligen! Jag köpte min första bukett nu i helgen på Blomrum. Sorten heter coral sunset och jag älskar hur den går från mörkt korallrosa till att bli nästan vaniljvit i slutet av blomningen. Jag hade dessutom en sådan i min brudbukett och massor i blomsterdekorationerna på borden och längst “altargången” så den är lite extra fin för mig.

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. kollijox says:

    Så vackert det blir i hop med det gråa.
    Kan känna doften ända hit. KOmmer du till Kustfolk där i maj?

  2. Hanna says:

    Men så vackra!! Helt magisk färg!

  3. Det där måste väl ändå vara den finaste blomman. Den och förgätmigej möjligtvis… Men man kan få tycka om båda för att de är så olika, tycker jag.


The wildest man in town