2011/09/06

Post 402

Andrum

6

9


2011


Här kommer bilder från det där underbara reportaget jag berättade om härom dagen. Nu på lunchen såg jag nämligen via Emmas designblogg att Idha Lindhag har uppdaterat sin portfolio med några av bilderna. Kika även in härför att få en liten glimt! Om man kan bli kär i ett reportage så är det just det jag är. På riktigt! Om jag skulle vara ett reportage så är det detta. Ja, nu tror jag att ni förstår. Den där fina William Morris tapeten har jag stått och klappat på många gånger inne på Engelska Tapetmagasinet, Carina Seth Anderssons glasflaskor har jag skrivit om här och i detta nu tillkom ytterligare en liten vas på min önskelista, den där rosa. Åh så fint! Extra roligt är det att de har använt Edwyn Collins porslin från min favoritbutik Artilleriet och precis sådana pom-pom vines som jag har hängandes hemma just nu. Jag ska visa er hur mina ser ut så fort jag kommer hem!  Och den där soffan förresten, kanske kan jag komma över min soff-ångest/fobi ändå? Mycket möjligt!

Foto: Ida Lindhag, Styling: Tina Hellberg

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Jag hör dig – samma här! Fantastiskt inspirerande och vackert. Jag har ju ett rum med Morris på väggarna och det rekommenderas såklart å det varmaste 🙂

 2. Pella Hedeby says:

  Kan bara hålla med! Bläddrade igenom nya numret idag på lunchen. Omslaget och reportaget är verkligen sååå fint! Kram

 3. Pella Hedeby says:

  Kan bara hålla med! Bläddrade igenom nya numret idag på lunchen. Omslaget och reportaget är verkligen sååå fint! Kram

 4. Lotta says:

  Åh vad fint!!! Nu har jag precis nattat barn och ska hoppa ner i soffan, göra en kopp te och kolla i nya numret 😀 Whii, mysig tisdagkväll!

 5. Krickelin says:

  Åh så vackert.

 6. Sophie says:

  Hihi, Ida känner jag! Hon e verkligen såååå duktig!:)

  Hälsningar
  Sophie


The wildest man in town