2016/04/19

Post 1567

Ampeltutorial för Skanska

19

4


2016För ett tag sedan var ett filmteam från Skanska Nya Hem hemma hos mig för att spela in en film som visar hur man enkelt kan knyta egna amplar. Här är resultatet och vill ni ha ännu mer inspiration tycker jag att ni ska kika in på Skanskas inspirationssida.

Inlägget presenteras i samarbete med Skanska Nya Hem.

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Jessica says:

    Hej! Tänkte höra med dig som är så grym på detta med färgsättning om du kan ge ett tips. Jag har genomgående i min lägenhet ett trägolv som är ganska mörkt, lite gråbrunt åt det askiga hållet. Hur skulle du tänka kring väggfärg? Varma eller kalla toner? Och vilken nyans/färg?..
    Tycker det är svårt att se framför mig vad som skulle passa.
    Tack för en fin blogg!


The wildest man in town