2016/02/18

Post 1517

Älvsborgsgatan 36

18

2


2016

Kategori4904797

4904803

490479949048334904767-149047514904745

Tänk ett Engelskt radhus, men ändå inte. Ett litet tvåvåningshus med egen ingång bakom höga franska dörrar med munblåst glas och vackra spröjs. Tänk 4 meter till tak, eller möjligheten att driva din egna lilla verksamhet med utgång mot Älvsborgsgatan, eller bara bo i ditt egna lilla townhouse med Brooklyn-wibes. Den här lägenheten är något alldeles utöver det vanliga!”

Ja just nu är den absolut charmigaste lägenhet jag vet till salu, ni som följer @annacate på instagram kanske känner igen er? Bara av att läsa mäklarens beskrivning ovan blir jag knäsvag. Jag har dessutom haft den stora äran att få besöka detta underbara hem då jag och Amelia var och gjorde ett hemma hos reportage där för flera år sedan. Och det var verkligen precis så magiskt som det är på bilderna, atmosfären är helt unik och känslan att kunna öppna köksdörren rakt ut mot innergården är verkligen få förunnat här i Göteborg. Mer information och bilder hittar ni hos Entrance.

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Maria says:

  Hej! Vet du vart man kan köps tre delad spegel? Spelar ingen roll om det är vintage eller om de är nya som liknar gamla tre delad spegel. Vet att ikea fått in tre delad spegel, men vill ha sån som är på bilden i köket

  Mvh
  Maria

  1. Johanna says:

   Visst är det fint? Mitt tips är att hålla utkik på loppisar och auktioner. Lycka till!

 2. Härligt! Älskar detta hemmet 🙂

 3. Louise Juhlin says:

  Hej Johanna! Superfint hem! Har du möjligtvis någon aning om var man kan få tag i klinkern som ligger i köket? Behöver inte vara exakt likadan, men gärna med blått. Jag gillar det mönstret. Tack för en fin och inspirerande blogg.
  Mvh Louise

  1. Johanna says:

   Hej! Kolla om det finns något på Marrakech Design – http://www.marrakechdesign.se

  2. Sara says:

   Det står i beskrivningen i mäklarannonsen att att klinkers är från Fired earth:-)


The wildest man in town