2014/03/03

Post 917

Alvhem frukost

3

3


2014

Kategorialvhemfrukost1alvhemfrukostalvhemfruost3

I fredags bjöd Alvhem Mäkleri på frukost för att fira lanseringen av deras nya hemsida. På plats fanns ett gäng trevliga bloggare, personal från Alvhem förstås och tjejerna som byggt sajten. Eftersom att jag vet hur extremt mycket jobb det är bakom en ny sajt var det extra roligt att få vara med att fira detta. Förutom ett uppdaterat utseende på hemsidan har de öppnat upp sitt bildarkiv med tusentals av vackra bilder och nu ligger även de sålda bostäderna kvar, bläddrar men tillbaka till augusti 2012 hittar man faktiskt vår gamla lägenhet. Sedan har de även startat en blogg som jag ser fram emot att följa. Massor med nytt alltså och framförallt massor med inspiration. Bra jobbat Alvhem!

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Linnea says:

  Hej Johanna! Först och främst, vad fin den nya sidan är. Gillar väldigt mkt. Sedan har jag en fråga apropå er gamla lägenhet i Gbg. På en bild på ert sovrum så låg det en röd kudde med vit tryck på, tryck som liknar stora fyrabladiga blommor. Har även sett en samma kudde fast i svartvitt på en annan bild hemmifrån er. Varifrån är kudden? Älskar den röd/aprikosa färgen! Tack på förhand!

  1. johanna says:

   Hej Linnea,
   Tack snälla du!
   Det är samma kudde, den är svart på enda sidan och röd på andra 🙂 Den är från Designers Guild, köpt för en massa år sedan.

   1. Linnea says:

    Tack så mkt!


The wildest man in town