2016/08/10

Post 1635

Alice J

10

8


2016


Hvitfeldsgatan-9Hanna-11Hvitfeldsgatan-11Hanna-8Hvitfeldsgatan-14Hanna-19Frukostfolket103Hvitfeldsgatan-1Johanna-1

Jag måste tipsa om att Alice nu har ny hemsida, kika in här! Alice är bland de bästa fotografer jag vet, hon är lugn men effektiv och kan verkligen det där med att fånga ett ögonblick. Som ni kanske vet är det Alice som fotar allt med Frukostfolket, vi har även gjort några stylingjobb ihop och hon är en mästare på att fota allt från outfitbilder till lägenheter. Jag brukar säga att det finns två som får mig att känna mig avslappnad framför kameran, det är hon och Kristin. Det är ett bra betyg eftersom att jag avskyr att vara med på bild men med dem känns det aldrig jobbigt eller tillgjort. Jag är så glad över att våra vägar korsats, dels för att hon tar så fina bilder men mest för att hon är bland de bästa människor jag känner och att vi alltid skrattar hejdlöst mycket när vi är med varandra.

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Sparar det här tipset direkt, mycket fint där, verkligen. Så mjukt och stillsamt och med ett fint djup utan att det blir för tungt. Tack!

  2. Emma says:

    Och förutom allt det där med att hon är lugn , effektiv och fångar ögonblicken så bra, så är det nästan alltid hon som fotat de gånger jag håller på att tappa andan för att det är så vackert.
    Och ett litet extra grattis till livet i dig <3


The wildest man in town