2014/10/27

Post 1054

Åhléns bra val

27

10


2014


IMG_3887IMG_3888IMG_3890IMG_3895IMG_3913IMG_3922I fredags skulle jag egentligen besökt Åhléns lägenhet på Erstagatan i Stockholm som är fylld med produkter ur deras sortiment BRA VAL. Men jag fick förhinder så Amelia fick sticka dit själv och som tur var tog hon ett helt gäng fina bilder. BRA VAL är produkter som tar extra hänsyn till människor och miljö. Antingen är dom gjorda av återvunna material, ekologiskt odlade råvaror eller godkända av Svanen, Svalan, EU-blomman, FSC eller Fairtrade. Som ni vet klappar mitt hjärta lite extra för precis sådana här produkter och tycker att hela den här kampanjen är ett otroligt bra initiativ där Åhléns verkligen ligger i framkant i just tänktet kring bra val. Visste ni till exempel att det finns en hållbarhetsambassadör på varje Åhlénsvaruhus som kan hjälpa dig att hitta dessa produkter?

Vill du se hur det var när Kalle Zackari Wahlström och Åhléns hållbarhetschef Anita Falkenek spenderade ett dygn tillsammans i lägenheter klickar du här!

Vill du läsa mer om lägenheten gör du det på Airbnb.se/ahlens och här hittar du alla Bra Val-produkter!

Foto: Amelia Widell

____

Detta inlägg är en annons som presenteras i samarbete med Åhléns

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Michaela says:

  Herregud, vad är det för härlig grön växt? Har du någon aning?

  1. johanna says:

   Åh! Tyvärr ingen aning. Hoppas att någon annan vet och kan svara.

 2. sara says:

  när jag jobbade på åhéns för en herrans massa år sedan fanns det inte ekobomull i kläderna, men lite öko-tex-märkning för vissa babylakan kanske?

  nu har åhléns gått hårt fram både på denna front i hållbar utveckling samt också genus-fronten där de skriver att de slutat sälja flick- och pojkkläder och ska nu sälja b a r n k l ä d e r. HEJJA åhléns säger jag bara, så himla roligt! 😀

  1. johanna says:

   Så himla bra ja!


The wildest man in town