2015/08/11

Post 1335

33 nyanser av linne

11

8


2015

KategoriLinen_Jade_HallLinen_Jade_Detail3Linen_Shadow_Blue_Detail5Linen_Shadow_Blue_LivingroomLinen_Shadow_Blue_Livingroom_Detail

Om ni följer Husligheter och Trendenser kanske ni redan har läst om att Boråstapeter lanserar en kollektion enfärgade tapeter med linnestruktur. Totalt är det 33 olika kulörer som går i naturliga och jordnära nyanser inspirerade av växter och mineraler i neutral toner. Förutom att pressbilderna är sjukt fina, som alltid när Boråstapeter är i farten, tycker jag om idén med linnekänsla på väggen. Tummen upp från mig alltså!

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Alexandra says:

    Jag jobbar med textilier och mitt hjärta slår alltid lite snabbare när jag ser linne! Kanske skulle linnetapeter vara något för mitt lilla fejktorp! Tack för tips!

  2. Emelie says:

    Åh, ljuset i galgen som hänger från taket!!!! Måste ha den!!!! Tips?? Kram


The wildest man in town