2011/04/04

Post 284

10 Corso Como

4

4


2011


Nu är vi hemma igen efter underbara dagar i Milano. Allt var till full belåtenhet och jag vill åka tillbaka fler gånger, ett bra betyg alltså! Jag fick som sagt massa fina Milano tips som var guld värda, Lotta tipsade bland annat om att inte missa 10 Corso Como. Vilket ställe! Denna butik/bookshop/lunchställe ligger lite undangömt bakom blåa träportar mitt på Corso Como torget. Missa inte denna pärla om ni är i Milano!

Foto: Tant Johanna

update: efter en uppdateringsrunda hos några av mina favorit bloggare ser jag att TrendenserFrida publicerat ett inlägg om precis samma butik. Oj då, ja så kan det visst bli ibland. Budskapet kan väl inte bli tydligare – en butik väl värd ett besök!

Kommentarer

1

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. u. says:

    Milan! Oh så trevligt!
    Vill åka dit … Nu!
    Kram,
    lilla.u


The wildest man in town